Importanne Grupa

Importanne d.o.o. predstavlja jednu od vodećih privatnih kompanija u Hrvatskoj, koja svoje prijestolje drži čvrsto već 30 godina. Naša primarna djelatnost je graditeljstvo u kojoj smo imali mnogo uspješnih projekata, što i dokazuju objekti Importanne Centar i Galleria Business Center, prvi i vodeći shopping i poslovni centri u Zagrebu, Royal Hotels & Resort u Dubrovniku, lanac luksuznih hotela, Hotel Royal Blue, Hotel Royal Neptun, Hotel Royal Ariston, Hotel Royal Palm i Hotel Royal Princess, te Villa Elita – najelitnije turističko zdanje na dubrovačkom području.
Naša misija je širenje, a strategija promišljeno investiranje, izgradnja i pokretanje snažnih firmi na području cijele Hrvatske. Konstantnim ulaganjem i edukacijom zaposlenika, naš stručan i pouzdan tim ljudi predstavlja temelj kompanije, zahvaljujući kojem Importanne Grupa konstantno planira nove projekte, te pokreće nove investicije.

Importanne Galleria

Poslovno, shopping i gastro središte u centru grada, usmjeren prema kupcu i njegovim potrebama. Nezaobilazna destinacija svih posjetitelja centra grada.

Importanne Centar

Importanne Centar prvi shopping centar, već je tri desetljeća neizostavan dio urbanog života Zagreba. Smješten u samom središtu grada, Importanne Centar svojim posjetiteljima nudi uslugu koja udovoljava potrebama svih generacija.

Royal Dubrovnik

Resort & Hotels

Smješten u mirnom mediteranskom okruženju, s položajem uz more i očaravajućim pogledom na zadivljujuće Elafitske otoke, Royal Hotels & Resort nudi jedinstven spoj luksuza i kraljevske udobnosti koji je dostupan tijekom cijele godine.

GREENFIELD INVESTICIJA IMPORTANNE GRUPE U SPLITU

U planu je gradnja stambeno-turističkog kompleksa s četiri nebodera (jedan za hotel, tri za stanovanje) u splitskom Duilovu.

Radi se o greenfield investiciji vrijednoj milijardu kuna.

Importanne d.o.o.

za građevinarstvo, projektiranje, trgovina, turizam i usluge

Trg Drage Iblera 10,
10000 Zagreb
Tel. + 385 1 4619 503
 

Kontaktirajte nas

office@importanne.hr